preloader
pour vous

Predstavljamo vam – Pour Vous

Osnovan 2017. godine, Pour Vous najzad otvara svoj prvi sajt. Bacite pogled na stranicu O nama ako biste želeli da saznate više o tome čime se bavimo, slobodno nas kontaktirajte sa bilo kakvim pitanjima ili odite na stranicu Proizvodi i razgledajte – izbor je vaš.

Izuzetno se radujemo što se konačno predstavljamo online javnosti. Na ovome se radi već dugo, mada znamo da je tek početak.

A da li je, zaista? Ne znam za vas, ali ja sam započela ovaj put još kao dete, kada sam prvi put imala psa. Bila je to razigrana mlada ženka, zlatni retriver po imenu Bel. Moje sestre i ja smo je obožavale. I razmazile smo je, uvek smo je puštale da spava sa nama u krevetima, uprkos oštrom negodovanju roditelja. Jedna od omiljenih zanimacija nam je bilo pravljenje privezaka za ogrlicu od kartona koje smo bojile voštanim bojicama (jedna od naših omiljenih zanimacija, doduše, ne i njenih – živo se sećam da je pojela više tih privezaka!).

Kada mi se nekoliko decenija kasnije ukazala prilika, radosno sam odlučila da iskoristim šansu da uspomenu iz detinjstva preobratim u svoj životni poziv. Mi, partneri u firmi, težimo da spojimo tu nevinost i kreativnost sa stručnošću i poznavanjem ovog biznisa. Želimo da vam pružimo sve što imamo i želimo da uživamo u tome. Dođite, uživajte sa nama!